0   199

Verdens største bog

I år er det 50 år siden, at Verdenserklæringen om Menneskerettigheder blev vedtaget. I den forbindelse vil Amnesty International skabe verdens største bog og overrække den til FN's generalsekretær i Paris den 10. december.

Artiklen fortsætter under banneret

Meningen med bogen er, at den skal indeholde millioner af menneskers navne og underskrifter fra hele verden.

I bogen skriver man under på, at man vil være med til at sikre, at rettighederne i Verdenserklæringen om Menneskerettigheder bliver gjort til virkelighed for alle mænd, kvinder og børn over hele verden.

Danskere får i løbet af 1998 mulighed for at skrive i en af de mange mindre bøger, der fremlægges rundt om i landet. Man skal bare holde øje med arrangementer, der gennemføres af Amnesty International.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet
Vind et hotelophold

5500_hotel _sixtus _middelfart _2017

Nu er sommeren rigtig tæt på, og det er derfor blevet finaletid i Folkeskolens sommerkonkurrence. Du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller inkl. middag og vin til en værdi af 7.500 kr. Deltag ved at følge linket: 

 Tricks