Poul Erik Jensen

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Skoleinspektør Poul Erik Jensen døde søndag den 5. oktober 1997 i sit hjem efter en kortvarig sygdomsperiode.

Poul Erik Jensen startede sin lærergerning på Ny Holsted Skole den 1. juli 1962 med ansættelse som timelærer. To år efter blev han ansat som lærer ved samme skole.

Da Ny Holsted Skole i 1972 søgte en ny viceskoleinspektør, var det Poul Erik Jensen, som blev valgt til at varetage jobbet.

Dette ansættelsesforhold varede fra 1. januar 1970 til 1. marts 1972, hvorefter Poul Erik Jensen blev ansat som skoleinspektør ved Ny Holsted Skole.

Da Ny Holsted Skole blev nedlagt i 1987, blev Poul Erik Jensen tilknyttet skoleforvaltningen.

Den 1. august 1990 blev Poul Erik Jensen overflyttet til Lindebjergskolen til det ledige embede, efter at skolens daværende skoleinspektør Stig Østergaard Andersen gik på pension.

Den 1. marts 1997 fejrede Lindebjergskolen Poul Erik Jensens 25-års jubilæum som skoleinspektør i kommunen.

Dagen var vellykket, og Poul Erik Jensen nød dagen. I sin tale redegjorde han for sit lange liv inden for skoleverdenen, også at han så frem til at kunne holde op og gå på pension som 60-årig.

Det nåede han ikke. Poul Erik Jensen blev sygemeldt i maj måned og kom ikke siden i arbejde, men han fulgte meget interesseret med i skolens liv i hele sygdomsperioden.

Poul Erik Jensen var meget afholdt og respekteret af elever, forældre og personale.

Vores tanker er hos de efterladte.

Æret være Poul Erik Jensens minde.

På Lindebjergskolens vegne

Povl Erik Sonnenberg