0   207

Næsten ny københavnerløn

Arbejdsgivernes strategi med at satse massivt på at få indført nye lønsystemer i den kommunale verden har været en succes. Over halvdelen af de kommunalt og amtsligt ansatte går over til et nyt lønsystem fra 1. april 1998.

Artiklen fortsætter under banneret

Det viser en opgørelse, som KTO (Kommunale Tjenestemænd og Overenskomstansatte) har udarbejdet. Blandt andet er 11.000 medlemmmer af AC (Akademikernes Centralorganisation) med, BUPL (Forbundet for Pædagoger og Klubfolk) flytter 13.000 over på ny lønform, FOA (Forbundet af Offentligt Ansatte) i alt 105.000, og HK/Kommunal (Handels- og Kontorfunktionæernes Forbund i Danmark) har indgået aftale for 52.000 medlemmer. DLF har ledergruppen med, og sygeplejersker, pædagogmedhjælpere og socialpædagoger er også med. I alt er der lavet aftaler for 282.000 af de omkring 500.000 ansatte inden for KTO-området. Det svarer til 56 procent.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet
Vind et hotelophold

5500_hotel _sixtus _middelfart _2017

Nu er sommeren rigtig tæt på, og det er derfor blevet finaletid i Folkeskolens sommerkonkurrence. Du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller inkl. middag og vin til en værdi af 7.500 kr. Deltag ved at følge linket: 

 Tricks