Debat
0   142

Musernes hærværk

Det af undervisningsministeren velsignede Musiske Udvalg, der med ti nye bud skal forvandle folkeskolen fra den undervisende og uddannende skole til udtågethedens 'bølge uden begyndelse eller ende' jævnfør Jens Kjær Larsen i Folkeskolen nummer 50/52, er gået i offensiven.

Som en ny Moses har den musiske kulturopløsende enfant terrible Erik Clausen besøgt sit folk. Gøgleren, der til alt uheld endnu ikke var vakt i de sangvinske 60'ere, hvor han ellers risikofrit fra Kulturministeriets hashomtågede trappe kunne have rakt tunge ad kedsomhedens borgerskab, må nu nøjes med at vrænge fra en dansk folkeskole. Med friske, kernedanske smædende sætninger krydret med et friskfyragtigt tilsæt af 'sgu', 'gu' og 'bonderøve' som refereret i Folkeskolen nummer seks åbenbarer han det kulturforfald, de fem ministerielt autoriserede muser vil sætte i værk via en i forvejen totalt degenereret folkeskole. Klovnen gør sin entre i manegen, udfører sine kunstige falden på halen-falbelader og har med undervisningsministeriel opbakning sået frøet til det kulturanarki, der med folkeskoleloven i ryggen skal destruere resterne af den kulturbefordrende systematiske fagdelte undervisning, der hidtil uddannelsesmæssigt har placeret Danmark i toppen blandt vore omgivende lande. Med musernes åbenbaring i Erik Clausens kunstige teaterfolkelighed skal folkeskolen gå under i lidt smålurvet fniseri og en ny musebefordret dumhedens tidsalder indledes.

Artiklen fortsætter under banneret

Vagn Madsen

viceskoleinspektør

Brønderslev


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ