0   111

Projekt Øksen

Øksen er både et arbejdsredskab og et kampvåben. I syv uger har eleverne fra 7.u på Frederikssundsvejens Skole i København arbejdet med et tværfagligt projekt 'Urformer og formers forvandling', der har drejet sig om økser.

Børnene har arbejdet to og to med en økse fra enten stenalder, bronzealder eller jernalder. De har været på besøg i Vikingeskibshallen i Roskilde, hvor de har prøvet at bruge økserne til skibsbygning. De har været i Lejre og fremstillet økser sammen med en smed, og de sidste tre projektuger er det økser fra Nationalmuseets samlinger, der har været under lup.

Artiklen fortsætter under banneret

Projektet sluttede officielt den 9. november, hvor eleverne viste små teaterstykker og en plancheudstilling med digte og tegninger. Alt sammen om deres oplevelser af øksen.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet
Vind hotelophold i julekonkurrencen

Så er det blevet juletid, og folkeskolen.dk har i den anledning en julekalender, hvor du hver dag frem til juleaften kan finde dagens låge-opslag med en præmie på vores Facebookside. Du er også med i lodtrækningen om hovedpræmien, hvor du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller. Tjek vores Facebookside hver dag i december for at være med!

Deltag i konkurrencen