0   116

Sidste nyt om det 5-årige dagpengeforløb

Tidligere var et fuldtidsforsikret medlem berettiget til at begynde forfra i dagpengeforløbet, når der var opnået nye 26 ugers (962 timers) arbejde inden for 3 år.

Fra 1. januar 1997 vil fuldtidsforsikrede medlemmer nu kun opnå ret til et nyt 5-årigt dagpengeforløb (Dagpenge- og Aktivperiode) efter 52 ugers (1924 timers) arbejde inden for 3 år.

Artiklen fortsætter under banneret

Det bliver derfor fremover sværere at opnå adgang til et nyt dagpengeforløb med en Dagpenge- og en Aktivperiode på op til samlet 5 år.

Det nuværende krav om arbejde svarende til 26 uger på fuld tid (962 timer) opretholdes dog frem til udgangen af 1996.

Samtidig vil det nuværende krav på 26 ugers arbejde inden for 3 år fortsat give adgang til en ny periode med dagpenge, hvis det opfyldes i forbindelse med udløbet af Aktivperioden (før Delperiode 2).


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet
Vind hotelophold i julekonkurrencen

Så er det blevet juletid, og folkeskolen.dk har i den anledning en julekalender, hvor du hver dag frem til juleaften kan finde dagens låge-opslag med en præmie på vores Facebookside. Du er også med i lodtrækningen om hovedpræmien, hvor du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller. Tjek vores Facebookside hver dag i december for at være med!

Deltag i konkurrencen