Debat

Mobning og Klostervænget

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Kære Peter Hess-Nielsen: I Folkeskolen nummer 7 forfølger du atter Klostervænget-sagen og har nogle kommentarer til min artikel i Folkeskolen nummer 3. I artiklen omtaler jeg ikke mobning forbundet med de fem flyttede lærere, men understreger netop i en dis­kussion af ytringsfrihed: »Disse bemærkninger er generelle betragtninger og ikke møntet på personer i den aktuelle sag«.

Der er ingen antydninger af, at de fem har villet mobbe kolleger ud af skolen, og jeg har svært ved at forestille mig det, sådan som jeg kender nogle af dem personligt, men derfor er der alligevel nogen, som kan have følt sig mobbet. Bemærk, at jeg her bevæger mig på et hypotetisk plan.

Mobning er omtalt i konsulent­rapporten. Mobning er også omtalt i »KK« (Københavns Lærerforenings blad) nummer 20/2003. Her står: »Men Københavns Læ­rerforening oplyser, at den er blevet kontaktet af lærere fra skolen, der følte sig mobbet af kolleger, og det samme er forvaltningen«. Det er informationer på­stande om man vil som jeg ikke har del i.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Du spørger om årsagerne til forflyttelserne. Jeg har her intet nyt at føje til. Det ville være helt utilstedeligt, hvis jeg offentligt gav mig til at debattere personsager. Og jeg håber, at både DLF og Københavns Lærerforening i den grad ville komme efter mig, hvis jeg forsøgte på det.

I øvrigt deler jeg din opfattelse af fagligt aktives rettigheder, og jeg håber, du deler min opfattelse af de problemstillinger, jeg rejser i mit indlæg om dette.