Inger Thagaard

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Netop som man troede, at Inger var helt rask, slog sygdommen til igen.

Inger nåede lige at blive 70 og fik syv år som pensionist. År, som blev præget af den skygge, som kampen mod sygdommen i perioder kunne lægge hen over det lyse sind, der var Ingers varemærke.

Da Inger forlod Nordre Skole i Bjerringbro, havde hun arbejdet som lærer i 36 år i den danske folkeskole. Heraf var de 27 år lagt på Nordre Skole.

Inger havde et aldrig svigtende godt humør og kastede lys over sine omgivelser. Hun var meget socialt indstillet og søgte altid et bredt samarbejde. Derfor betød hun så enormt meget for sammenholdet og samarbejdet i lærerkollegiet. Hun var en af de bærende piller, som altid var med til at sikre det fælles træk.

Inger var meget engageret i det, hun havde med at gøre, og var udpræget udviklingsorienteret med det formål hele tiden at højne kvaliteten i undervisningen.

Hun var fleksibel og aldrig bange for at løfte nye opgaver.

Lige til det sidste tænkte hun på andre og havde omsorg for dem i tankerne.

Ingers lys er nu slukket, men det lys, hun var, vil leve videre i vores erindring.

Æret være Ingers minde.

Kolleger fra Bjerringbro Nordre Skole