Anmeldelse

Folkeskolens afgangsprøver

Klik for at skrive manchettekst.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Man kan ikke se det, men det er ganske vist, »Folkeskolens afgangsprøver« er i år et jubilæumsskrift. 25 årgange er det blevet til for denne klassiker. En helt uundværlig bog at have ved hånden, når afgangsprøverne står for døren, eller man har brug for svar på de mange detaljespørgsmål, der kan være forbundet med prøveafviklingen.

Fravigelsesbestemmelser, elever med særlige behov, sygeprøver, hjælpemidler, dispensationer, privatister og klageadgange.

Jubilæumsudgaven er opdateret med hensyn til vejledning i brug af computer og selvfølgelig prøverne 2003 og placeringen af ferie og fridage. Og så er der nye bekendtgørelser hvad angår prøver for elever, der er bosiddende i udlandet, og fastsættelse af begyndelsestidspunktet for sommerferien og fastlæggelse af prøveterminer.

Hæftet indeholder et meget brugbart stikordsregister samt en meget nyttig oversigt over ofte stillede spørgsmål med de svar til afklaring, som er givet til skolerne.

Uanset at man via internettet kan hente de fleste af hæftets oplysninger, er det alligevel rart at have oplysningerne samlet som bog.

Vi tager gerne 25 år til.