Uskolet
0   15

Det er lykkedes at flade kurven ud over fjolser, der påstår, at lærere aldrig laver noget

Ifølge nyligt offentliggjorte tal er det lykkedes at undgå den røde, stejle kurve over irriterende tumper, der fandeme føler sig kaldet til dag ud og dag ind at hade på den danske folkeskole. I stedet har flokken af supernederen fjolser, der ustandseligt galper op om, at lærere aldrig laver en skid, altid har ferie, kun kan brokke sig og fanden og hans pumpestok, ramt den fladere, grønne kurve.

»Det ser lovende ud«, udtaler en ekspert i koordinatsystemer. »I løbet af de relativt mange uger med hjemmearbejde har flere danskere tydeligvis opbygget en større forståelse for lærergerningen og dens udfordringer«.

Artiklen fortsætter under banneret

Imidlertid advarer eksperten om en mulig anden bølge: »I perioden umiddelbart efter sommerferien er der nærmest tradition for, at der igen kan blusse en stemning op i visse befolkningsgrupper«.

Med visse befolkningsgrupper hentyder eksperten til alle de selvfede narhoveder, der fucking altid tror, de ved bedre end alle andre, pis mig i øret.

Uskolet er Folkeskolens bagside med satire, som ikke umiddelbart går meget op i fakta. Skulle enkelte navne, hændelser eller undervisningsministre alligevel føles bekendte, er man velkommen til at tro, hvad man vil.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ