Tegn en Cartoon

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Tom og Jerry, Snurre Snup og Familien Flintstone får snart nye kolleger. I samarbejde med Unicef har tegnefilmskanalen Car­toon Network udskrevet en konkurrence for 3.-6.-klasser i Danmark.

Konkurrencen går ud på, at eleverne skal lave et originalt storyboard til et kortfattet handlingsforløb til en tegnefilm. Det bedste storyboard vil komme under kærlig behandling hos Cartoon Network, der så vil forvandle det vindende storyboard til en tegnefilm, som vinderne selv får lov at lægge stemmer til. Filmen vil blive vist på kanalen først i det nye år.

Det er FNs Børnekonventions artikel 31 om børns ret til kreative aktiviteter, der ligger til grund for udskrivelsen af konkurrencen. Unicef er således medarrangør af konkurrencen.

Skoler landet over har allerede modtaget invitationer til konkurrencen. Deadline for indlevering af storyboard er 17. november. For yderligere information kontakt Peter Solak, Cartoon Net­work, på telefon 3694 4117.