0   138

Kontaktskoler til IndiensPortal efterlyses

1/6 af jordens befolkning er indere. Til august får elever og lærere muligheden for at komme lidt tættere på nogle af dem, når IndiensPortalen åbner. Her vil der være mulighed for at maile med indiske elever og lærere. En lille gruppe af lærere fra tre grundskoler i Indien har stillet sig til rådighed til at formidle kontakten til andre lærere og elever, alt efter hvad spørgsmålene handler om. Til det samme formål skal der bruges tre danske skoler. Indtil videre er der kun en jysk skole, der har meldt sig, så der efterlyses en fynsk og en københavnsk skole fra redaktørgruppens side. Samtidig opfordrer de også lærere, der har arbejdet med Indien i kortere eller længere forløb, til at dele deres viden med andre ved at sende det til birthe.molhave@skolekom.dk. Du kan allerede nu læse mere på www.indiensportalen.emu.dk

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet
Vind hotelophold i julekonkurrencen

Så er det blevet juletid, og folkeskolen.dk har i den anledning en julekalender, hvor du hver dag frem til juleaften kan finde dagens låge-opslag med en præmie på vores Facebookside. Du er også med i lodtrækningen om hovedpræmien, hvor du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller. Tjek vores Facebookside hver dag i december for at være med!

Deltag i konkurrencen