0   135

NETopNu

Det årlige besøg på Bogforum for et par uger siden var som sædvanlig en inspirerende oplevelse, selv om messen denne gang var forbavsende lidt præget af it-materialer. Satte man imidlertid de stærke net-briller godt fast på næsen, var det trods alt muligt at få øje på nogle områder, hvor nettet er i stand til at udfordre de boglige materialer.

Mange af de kendte forlag havde en del nye spændende materialer at byde på. De fleste traditionelt opbygget med grund-/elevbog, arbejdsbog, lærervejledninger, cd og så noget på nettet.

Artiklen fortsætter under banneret

Dette noget kan være en mulighed for at hente supplerende materialer, lærervejledninger eller ekstraopgaver til eleverne. Flere forlag har lagt faglige læsekurser på nettet. De kan så downloades på forskellig måde, nogle kræver abonnement, andre er frit tilgængelige. En hurtig og enklere distributionsmåde, men vel ikke nogen egentlig nyskabende brug af nettet.

En anden variation er at placere supplerende opgaver eller undervisningsspil på en specifik systemside. Her er flere varianter, men heldigvis har alle forlagene efterhånden deres egen hjemmeside, de fleste med rimelig gode søgemuligheder. En god oversigt findes på: www.emu.dk/gsk/uvmidler


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet