Overenskomst på folkeskolen.dk

Hvis du vil følge med klik ind på www.folkeskolen.dk

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Lønstigninger skal være så store, at alle mærker en lønfremgang, mener de kommunale lønmodtagere. Arbejdsgiverne vil forhandle flere lønkroner lokalt, men holder igen på lønstigningerne.

Parterne ved de kommunalt ansattes overenskomstbord blev i sidste uge så uenige, at de valgte at holde en pause og først mødes igen tirsdag den 5. februar.

I mellemtiden skrider de forhandlinger, der kun handler om Danmarks Lærerforenings medlemmer, langsomt fremad. Foreløbig har man aftalt møder frem til slutningen af denne uge.

Hvornår der kommer resultater, kan ingen vide, men hvis du vil følge med, når det sker, så klik ind på folkeskolen.dk, hvor vi dag som nat følger forhandlingerne. Hvis du vil have en e-mail, når resultatet nærmer sig, skal du enten oprette dig som bruger eller ændre din brugerprofil, så du modtager mail, der handler om løn- og arbejdstid.

På den måde kan du være med, når det sker.

maria