Den Gode Historie

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Poul Nyrup Rasmussen læste op fra 'GummiTarzan', og Prinsesse Alexandra fløjtede Bogtoget i gang for tre år siden ved den sidste udgave af den landsdækkende børnelitteraturfestival 'Den Gode Historie'.

Fra den 30. september til den 13. oktober næste år løber den ottende festival af stablen. Målgruppen er denne gang primært børn og unge fra ti til 16 år, og temaet lyder 'på tværs'.

Allerede nu kan man gå ind på festivalens hjemmeside, www.dengodehistorie.dk, og finde omtale af de landsdækkende arrangementer, man kan tilmelde sig. Der er også forslag til lokale arrangementer, deltagerne selv kan sætte i værk.

I september og oktober 2001 er der desuden planlagt tre inspirationsdage i Århus, Odense og København. For tilmelding og flere oplysninger kan man ringe til Anette Steffensen på telefon 3966 3232.