Sommerferie

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Ferien står for døren, og vi har alle brugt lang tid på at planlægge sommerferien til mindste detalje. Det er altid rart at være forberedt på feriens strabadser, ligegyldigt om man skal en tur til Fiji eller Flinterup. Man fordyber sig med glæde i rejsebøger for på denne måde at danne sig indtryk af rejsemålets seværdigheder og overnatningsmuligheder.

Ligesom sidste år anbefaler vi at tage Internettet til brug i forbindelse med ferieplanlægning. Der findes rigtig mange gode Internetsider, der oplyser om turistinformation, hoteller, campingpladser, museer og restauranter. Internettet gør det nemt at skabe sig et solidt indtryk af pågældende lokalområde.

Prøv at søge hos www.yahoo.dk, www.sol.dk, www.google.com eller www.altavista.com efter dit feriemål.

Tør du handle rejse eller hotel, er det nærliggende at slå vejen forbi http://www.rejsefeber.dk/ eller http://www.travel-market.dk/

Hos http://www.rejseinfo.dk/Rejser/ kan man blandt andet søge efter rejsefæller, skrive og læse rejsebeskrivelser, stille spørgsmål og handle afbudsbilletter.

Ovenstående er et udvalg af nogle af de største danske webbaser for ferierejser. Der findes mange flere, og det er op til den enkelte at finde sine egne relevante søgebaser.

Denne uges NETopNU er skrevet af Jimmi Hansen og Christian Ravn