0   119

Kursus i mangfoldighed

En gruppe ansatte fra tre forskellige kommuner er for tiden på kursus i at lære at færdes i et multikulturelt samfund. Under titlen 'Mangfoldighed og Dialog' trænes en gruppe lærere, pædagoger og socialrådgivere fra Odense, Vejle og København i at agere professionelt i en mangfoldig verden. Halvdelen af deltagerne har en anden etnisk baggrund end dansk.

Kursusarrangørerne har taget udgangspunkt i eksisterende træningsprogrammer, men er ved at udvikle en dansk model, blandt andet i samarbejde med et svensk programs ophavsmand. Desuden skal det videre forløb tilpasses dels de specifikke faggruppers behov, dels de enkelte kommuners planer for fremtidigt arbejde inden for området.

Artiklen fortsætter under banneret

Danmarks Lærerforening vil støtte udbredelsen af kursusmodellen som et led i arbejdet omkring den stafet om bekæmpelse af racediskrimination, foreningen modtog tidligere på året. Man vil arbejde for en koordineret indsats inden for Funktionærernes og Tjenestemændenes Fællesråd, oplyser konsulent Thomas Seeberg fra foreningen.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet