Ordblind/læsesvag
0   0

Årets læsevejledere giver ordblinde en bedre start på ungdomsuddannelsen

Line Degn og Mette Søndergaard, der er læsevejledere på Randers Realskole, er vinderne af Notas Læsevejlederpris 2019. Læsevejlederne har blandt andet startet projektet "Ordblind i overgange", hvor de i samarbejde med de lokale ungdomsuddannelser og Ungdommens Uddannelsesvejledning i Randers har taget initiativ til et overleveringsmøde for de ordblinde elever i 9. og 10. klasse og deres forældre. Med prisen følger en præmie på 12.500 kroner.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Specialpædagogiknetværket er for alle, der interesserer sig for eller arbejder med undervisning af børn og voksne med særlige behov. I samarbejde med Tidsskriftet specialpædagogik

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
2.219 andre er allerede tilmeldt

UU-vejledernetværket er for alle, der arbejder i Ungdommens Uddannelsesvejledning eller interesserer sig for området. I samarbejde med UU-forum i Danmarks Lærerforening.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
352 andre er allerede tilmeldt