Debat

Stem på Lone Mygind

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Hovedstyrelsesvalget nærmer sig, og som stiller for Lone Mygind Møller fra Aalborg vil jeg anbefale fraktion 4s medlemmer at stemme på hende. Jeg har i de sidste to år, hvor Lone har været delegeret for fraktion 4, haft et glimrende og givende samarbejde med hende. Hun har med ildhu taget fat på de problemer, som vi har haft på bordet. Hun har arbejdet energisk med vores pensionsberegning, som selvfølgelig skal reguleres af hele lønnen hos de aktive. Hun vil arbejde for, at den nye konstruktion, årsmødet, vil blive en succes. Årsmødet kommer til at bestå af fraktion 4s hovedstyrelsesmedlem, de delegerede fra fraktion 4, foreningens repræsentanter i Statspensionisternes Centralforening, Stats­pensionisternes Centralforenings repræsentantskab og to pensionistrepræ-sentanter fra hver amts­kreds. Det er vigtigt at få denne hårdt tiltrængte fornyelse til at fungere, så pensionistarbejdet styrkes og forbedres over hele landet, så mange flere pensionister ønsker at deltage aktivt i det lokale arbejde. Lone har arbejdet flittigt og konstruktivt og er højt respekteret blandt de delegerede. Det er vigtigt, at fraktion 4s medlemmer stemmer. Vi skulle gerne have en høj stemmeprocent, så Lone kan bruge sit store engagement i hovedstyrelsen, hvor der fra nu af kun er et medlem fra fraktion 4. De fleste delegerede fra fraktion 4 støtter Lones kandidatur og ser frem til et værdigt samarbejde.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler