Med Shangri La-ekspressen til Verdens Tag

Oplev natur og kultur med Folkeskolen den 20. til 31. juli med Beijing, togtur over det tibetanske højland til Lhasa og Xian med Terrakotta-hæren

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Denne sommerferierejse tager udgangspunkt i Beijing, men kort efter flyver vi til Lanzhou i den kinesiske provins Gansu. Herfra begynder rejsen gennem dybe alpe-lignende dale og ørkenlandskaber på verdens højest beliggende jernbanelinje, som er anlagt på permafrost. Vi kommer 5.072 meter over havet!

Efter en fantastisk togrejse ankommer vi til Lhasa og går på opdagelse i den buddhistiske verden med besøg i gamle klostre og ved monumenter med Potala-paladset som den mest berømte.

Vi flyver til Xian i det centrale Kina. Her skal vi blandt andet se den berømte Terrakotta-hær.

Rejsen slutter i Beijing - med mulighed for at besøge Den Kinesiske Mur, Himlens Tempel og mange andre af byens berømte seværdigheder.

Fakta om turen

Rejseterminen er 20.-31. juli.

Prisen per person i dobbeltværelse er 18.990 kroner. Tillæg for enkeltværelse 1.790 kroner.

Med i prisen: Flyrejse København-Bei­jing tur/retur med SAS, dansk rejseleder og engelsktalende lokalguide. Transport, udflugter og entréer ifølge program. Indkvartering på gode turistklassehoteller samt en nat på ardsleeper om bord på Shangri La-ekspressen. Morgenmad dagligt, frokost dag 2 til 10 (på nær dag 7), middag dag 2 til 11 (på nær dag 7) samt et glas øl/vand til inkluderede måltider.

Rejsen bestilles hos Albatros Travel på telefon 3698 0000. Oplys rejsekode LR FS13.

Se udførligt program på www.folkeskolen.dk