Efterårsferie i Toscana med Folkeskolen

Oplev vin, kultur og bølgende landskaber 14.-19. oktober med Folkeskolen og Albatros Travel

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Toscana er nok Italiens mest kendte region. Ud over en usædvanlig smuk natur kan man her opleve et væld af kulturelle seværdigheder.

På vores rejse gennem det smukke område er vi omgivet af bølgende marker med solgule solsikker, krogede oli-ventræer og grønne, frodige vinmarker.

Vi besøger blandt andet Siena, Arezzo og San Gimignano og får lejlighed til at nyde byernes charmerende og eventyrlige stemning.

Eventyret begynder i en af Toscanas klassiske kurbyer, Chianciano Terme, hvor vi indlogerer os på et hyggeligt hotel med halvpension.

Vi får naturligvis mulighed for selv at prøve de varme termalbade og se nærmere på et par vingårde i Montalcino og San Gimignano. Vi har dansk rejseleder med.

Fakta om efterårsrejsen

Rejseterminen er 14.-19. oktober. Prisen per person i dobbeltværelse er 5.990 kroner. Tillæg for enkeltværelse er 800 kroner.

Med i prisen er: Flyrejse København-Firenze og Rom-København, alle flyskatter og afgifter. Dansk rejseleder og lokalguide i Siena, indkvartering på Hotel Al-bergo San Remo med halvpension. Transporter, udflugter og entré til kurbad ifølge programmet. Vinsmagning i Montalcino og picnicfrokost med vin­smagning i San Gimignano.

Rejsen bestilles hos Albatros Travel på telefon 3698 0000. Oplys rejsekode LR FS13.

Se det udførlige program på www.folkeskolen.dk