Specialundervisning
0   1

Byrådsgruppe vil overlade det til frivillige at skabe ro i specialundervisningen

Frivillige skal hjælpe med at skabe ro og tryghed i specialundervisningen, foreslår den konservative byrådsgruppe i Kerteminde Kommune. Tanken er at knytte frivillige til en klasse på et fast timetal og tidspunkt om ugen. De skal ikke undervise, men hjælpe elever, som har behov for ro og for eksempel lægge puslespil, få læst en bog eller gå en kort tur. ”Løsningen er at ansætte flere lærere og pædagoger, men vi skal desværre spare”, siger byrådsmedlem Anne Fiber til fyens.dk om modellen, der er tænkt om en toårig forsøgsordning. Skoleleder Tina Nygaard fra Munkebo Skole finder forslaget problematisk, blandt andet fordi de mest sårbare børn kræver voksne med pædagogiske kompetencer. Børn-, unge- og uddannelsesudvalget skal drøfte forslaget i dag.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Specialpædagogiknetværket er for alle, der interesserer sig for eller arbejder med undervisning af børn og voksne med særlige behov. I samarbejde med Tidsskriftet specialpædagogik

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
9.388 andre er allerede tilmeldt