Anmeldelse Engelsk
0   8

Klar, parat, træn

Alinea har udgivet tre engangshæfter til den første engelskundervisning, der vil falde i elevernes smag. Materialet er solidt og brugervenligt, og indholdet lever op til de mål, der ligger under den skriftlige kommunikation i Fælles Mål.

The English Gang 1, 2, 3

Fakta


Titel
The English Gang 1, 2, 3

Forfatter
Jette Brinkel Rosenberg

Pris
31,25

Sider
32

Forlag
Alinea

Ofte har tidlig sprogindlæring været baseret på mundtlighed, sange og lege, og det har fået skuespilleren frem i mangen en lærer. Men den skriftlige kommunikation er en del af Fælles Mål i alle faser, og med "The English Gang" bliver den del nu lettere.

Artiklen fortsætter under banneret

Bøgerne til 1.-2. klasse dækker de typiske emner for tidlig sprogindlæring som dyr, mad, farver, tøj, tal og familie. Her er der plads og opgaver nok til, at man kan træne emnerne og opbygge et ordforråd. Når eleverne kommer i gang med at løse opgaver, nyder de at skrive og læse. To sider kan laves hurtigt, og derfor er det dejligt, at emnerne hænger sammen og gennemgås over flere sider.

Opgaverne kan løses som klassearbejde med lærergennemgang og som supplerende materiale, hvor eleverne arbejder selvstændigt, hvis de kan læse den korte instruktion på dansk nederst på siden. Opgaverne træner eleverne i læsning, lytning og skrivning. Ordforrådet er indtalt, og lyden finder eleverne via en QR-kode i bogen.

Bøgerne kan bruges samlet, eller man kan købe en enkelt. Bruges de samlet, er der en tydelig progression at spore fra udgangspunktet med at skrive enkelte ord til i bog 3 at skrive sætninger.

"The English Gang" er en del af konceptet "Træningsbanden", som fremstiller hæfter til flere fag i indskolingen. Det kunne være interessant, hvis "Træningsbanden" i fremtiden vil udvikle engangsmateriale til mellemtrinnet. Det kunne give variationsmuligheder på markedet og til en god pris og kvalitet.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Engelsknetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Sproglærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.491 andre er allerede tilmeldt
Vind hotelophold i julekonkurrencen

Så er det blevet juletid, og folkeskolen.dk har i den anledning en julekalender, hvor du hver dag frem til juleaften kan finde dagens låge-opslag med en præmie på vores Facebookside. Du er også med i lodtrækningen om hovedpræmien, hvor du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller. Tjek vores Facebookside hver dag i december for at være med!

Deltag i konkurrencen