0   42

Jan Trojaborg 65 år

Formand for Københavns Lærerforening Jan Trojaborg fylder 65 år den 30. januar. I december sagde han farvel til arbejdet i Danmarks Lærerforenings hovedstyrelse, hvor han har haft plads siden 1994 – først på en reserveret københavnerplads og siden valgt i egen ret, da Københavns Lærerforening blev en almindelig kreds på linje med de øvrige lærerkredse.

På Lærerforeningens seneste kongres tog han ordet under eventuelt og holdt en farveltale med anekdoter fra sin tid i foreningen: »Når man kommer til en kongres udefra som ny, er det jo nærmest et antropologisk fænomen. Det er en stamme med sin egen kult - med sit helt eget forfinede sprog og en påklædning, som kunne være mere raffineret«, sagde han blandt andet.

Jan Trojaborg lader sjældent en lejlighed gå fra sig til at holde en veloplagt og velturneret tale, og i hovedstyrelsen vil hans skolepolitiske og pædagogiske krydsen klinger med Niels Christian Sauer blive savnet - og møderne måske til gengæld kortere.

Artiklen fortsætter under banneret

I København er Jan Trojaborg foreløbig genvalgt til og med 2017. Og så blev han gift den 2. januar i år.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet