Anmeldelse

Hæklerier

Klik for at skrive manchettekst.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Et lille handy hæfte med nemme opskrifter i nutidigt design til unge.

Tidligere har forfatteren udgivet en bog med samme titel, men da den er udsolgt, har hun valgt 14 af de bedste modeller ud, og de er så blevet til det foreliggende lille hæfte. Flere af modellerne er udført i andre garner end i den første bog. Forfatteren har gjort det for at vise, hvad der er på markedet i dag, men da der bag i hæftet er en beskrivelse af, hvad det enkelte består af samt løbelængde, har man mulighed for selv at udvælge eller mikse sine garner.

Har man fået sine elever gjort begejstrede for hækling, kunne man ønske, der var råd til at anskaffe hæklehæftet til hver enkelt, for modellerne er så gode og enkle, at de vil kunne række langt frem i årene.

Der er opskrifter til top, bluser, vest, jakke, sjaler, poncho, hue, luffer, taske og blomst. Til alle modeller er der en tydelig, punktvis opstillet opskrift, men har man brug for instruktion i den egentlige hækleteknik, må man søge til den af forfatteren tidligere udgivne "Hækleskole".