Anmeldelse

Underholdning

Timmy SOS fra havet

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Cd-rom

199 kroner

Gili Soft

Telefon 3138 0338

Krav til pc'en: Windows'95 eller 3.0 styresystem, Pentium 75 megahertz processor, fire megabyte ram, lydkort, cd-rom-drev (minimum 2x), mus og højttalere

Timmy og hans legetøjsfisk skylles ud gennem afløbet i badekarret og kommer dermed ned i en fantasiverden. Her møder de spændende dyr, men noget er galt, for proppen til havets bund er forsvundet, og findes den ikke, så vil havet tørre ud.

Det er historien, der er påskuddet for at tage barnet med på en rundtur, hvor Timmy møder en række spændende figurer og bliver sat til at løse en lang række forskellige opgaver, der for de flestes vedkommende blot er traditionelle computerspil i ny forklædning.

Cd-rommen er beregnet for de fire-otteårige. Der er ikke meget lærdom i den, men animationerne er fine, og børnene kommer til at holde af Timmy.

Som en ekstra hjælp til voksne er der i den medfølgende brugervejledning såkaldte snydekoder, der giver løsningen på de stillede opgaver.

Ulla Clasen