Lærerne har udsendt strejkevarsler

Danmarks Lærerforening har udtaget 5800 medlemmer til den strejke, der kan blive en realitet, hvis arbejdsgivernes og lønmodtagernes topforhandlere ikke når frem til et overenskomstresultat i Forligsinstitutionen. Der er udsendt strejkevarsler til 28 kommuner og tre amtskommuner.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

De overenskomstansatte lærere i følgende kommuner, der er udtaget til at strejken, der er varslet til at begynde den 2. april:

Frederiksberg, Lyngby-Taarbæk,Rødovre, Birkerød, Græsted-Gilleleje, Greve, Kalundborg, Slagelse, Sakskøbing, Nykøbing-Falster, Kerteminde, Langeskov, Odense, Sønderborg, Tønder, Holsted, Ribe, Vamdrup, Horsens, Ulfborg-Vemb, Herning, Århus, Odder, Ebeltoft, Skive, Ålestrup, Skørping, Brønderslev.

Derudover vil følgende følgende amtskommunale skoler blive ramt:

Skolen på Ingemannsvej på Frederiksberg, Brøndagerskolen i Albertslund, Geelsgårdskolen i Virum, Ordblindeinstituttet i Ballerup, Skovmoseskolen i Rødovre, Ordblindeinstituttet i Herlev, Kasperskolen i Ballerup, Bakkeskolen i Bagsværd, Kirkebækskolen i Vallensbæk, Ladegaardsskolen i Holbæk, Sigrid Undset Skolen og Refsnæsskolen i Kalundborg, Ådalsskolen i Ringsted, Storebæltskolen i Korsør, Krabbeshus Heldagsskole i Skive, Lindegårdsskolen i Erslev, Rosenvængets Skole og Sct. Mikkelsskolen i Viborg.