Lene Uhrenholt Kjeldsen

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Flaget gik på halv på Munkevængets Skole i Kolding den 29. september, da vi modtog meddelelsen om, at Lene Uhrenholt Kjeldsen var afgået ved døden efter lang tids svær sygdom.

Lene blev ansat på Munkevængets Skole i 1979, og var lærer her indtil 1999, hvor hun på grund af sygdom måtte tage sin afsked.

Med sit rolige, harmoniske og afbalancerede væsen formåede hun at skabe en tillidsfuld og tryg ramme for sine elever, og hun mestrede at bibringe dem både gode arbejdsvaner og faglig viden. Det var ligeledes et særkende hos hende, at hun evnede at skabe plads og rum til samtlige elever, som hun var i berøring med.

Med sin sprudlende livsglæde satte hun sit præg ikke blot på festlige stunder, men også på det daglige samvær på skolen. Der var ingen, der gik fra Lene med uforrettet sag. Hendes hjælpsomhed og omsorg for os alle sammen vil stå som det smukkeste minde. Vi er alle taknemmelige over at have mødt et menneske som Lene, hvis livssyn var præget af og fast forankret i troen på det bedste i sine medmennesker.

Vi vidste, at Lene kæmpede en håbløs kamp mod sin sygdom, og alligevel magtede hun til det sidste at bevare sit gode humør og et lyst livssyn.

Vor medfølelse samles omkring Søren og Anne, som har mistet mest.

Hans Martin Jepsen

skoleinspektør