Lærer til lærer

Rammesat kreativitet på Designskolen i Kolding

Kolding Designskole lagde hus til 3 spændende Workshops, da DLF & A.P. Møller fondens opkvalificeringskursus løb af stablen.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Dag 2 deltog vi i en workskop med titlen " Design i dialog med stedet". Vi gik sammen i grupper med 5 i hver, fik udleveret en pose med beskrivelse af opgaven og materialer.

Posen indeholdt 8 kontrast kort (fx. Grov/forfinet, bevægelse/ro, abstrakt/ konkret, harmoni/disharmoni..), som vi indledningsvis skulle lave brainstorming over. Dernæst skulle vi udvælge en "location", til vores yarn bombing/guerilla garnening/ garn grafitti... Vi tog en runde og udvalgte et gelænder/ rækværk med udsigt til skolens kantine. Begrundelsen for det valg var, at vi gerne ville sende et vigtigt budskab til vores medkursister. Tjek skitse og billeder ud !!