Selina Juul er ny ambassadør for Hjemkundskabslærerforeningen.

Hjemkundskabslærere udnævner ambassadører

Stifteren af organisationen Stop spild af mad Selina Juul og udviklingskonsulent Nethe Plinger er blevet ambassadører for Hjemkundskabslærerforeningen. Målet er, at ambassadørerne kan være med til at skabe positiv fokus på madkundskab.

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

"De er begge gode repræsentanter for faget. Selina er fantastisk, fordi hun kommer meget rundt og er meget aktiv på den politiske arena. Vi er en faglig forening og har ikke så meget mulighed for at påvirke politikerne, men det får vi via Selina", siger formand for hjemkundskabslærerforeningen Lone Carlson.

Selina Juul har takket ja til at være med.

"Mere madlavning på skoleskemaet, mere maddannelse, mere respekt for mad samt mindre madspild kan ikke bare lære børnene bedre madvaner - det kan også være med til at påvirke forældrene og sætte fokus på bedre madvaner derhjemme", lyder det fra Selina Juul i en udtalelse om udnævnelsen.  

Lone Carlson håber, at det bliver muligt at få flere til at stille op som ambassadører for hjemkundskabslærerforeningen.  

Hjemkundskab skifter navn til madkundskab

 "I forbindelse med, at vi er under udvikling vil det være godt at få skabt positiv fokus på faget. Jo flere, der kan tale vores fag, jo bedre", siger Lone Carlson, der ser muligheder i den nye folkeskolereform, hvor hjemkundskab skifter navn til madkundskab.

"Vi synes, vores fag har været tilsidesat. Nu bliver der med den nye folkeskolereform mulighed for at involvere faget mere end tidligere". 

Powered by Labrador CMS