"Heldigvis har vi mange dygtige ledere at trække på”, siger skolechef i Sønderborg Kommune Erling Andresen til JydskeVestkysten efter, at endnu en skoleleder i kommunen har opsagt sin stilling. Fagbladet Folkeskolens jobsider er i det hele taget præget af ledige skolelederjob

Skoleledere i Sønderborg siger op på stribe

For ottende gang på kun et halvt år må Sønderborg Kommune slå en skolelederstilling op. På Nordals Skolen har lederen sagt op på grund af skolereformen, skriver avisen JydskeVestkysten idag.

Publiceret

Lederskifte i Sønderborg

Dybbøl-Skolen, Lysabild Skole og Ulkebøl Skole har i sommer fåetny leder.
Kløver-Skolen har fået ny leder. 1. november.
Stillingen som leder af Sønderskov-Skolen er slået op - i øvrigtfor anden gang.
Stillingen som leder af Hørup Centralskole er også slået op.
Augustenborg og Nordborg Skolers lederjob er endnu ikke slåetop.

Kilde: JydskeVestkysten

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Anton Duus blev sidste år udnævnt som leder af Nordals Skolen, der en sammenlægning af Nordborg og Havnbjerg Skoler i Sønderborg Kommune. Nordals Skolen åbnede i august i år, men allerede nu har Anton Duus valgt at sige stop. I følge JydskeVestkysten skyldes den 61-årige leders opsigelse folkeskolereformen. 

"Det er en meget omfattende reform. Jeg synes, det er bedst, at den, der skal sætte den i gang, ikke risikerer at skulle stoppe midt i processen" siger Anton Duus.

Skolechef: En uhensigtsmæssig tendens At stillingen som leder af Nordals Skolen nu bliver ledig, betyder at der for ottende gang på cirka et halvt år skal opslås en stilling som skoleleder i Sønderborg Kommune. I øjeblikket er lederstillinger på Sønderskov-Skolen og Hørup Skole slået op, mens stillingen som leder på Augustenborg Skole slås op i nær fremtid.

Skolechef i Sønderborg Kommune Erling Andresen erkender over for Jydske Vestkysten, at situationen selvfølgelig ikke er hensigtsmæssig.

"Det er godt med en vis kontinuitet, når man skal i gang med så store ændringer. Men vi prøver at håndtere det så godt som muligt. Heldigvis har vi mange dygtige ledere at trække på", siger han.