Island i juli

Oplev Islands ekstreme naturscenerier på rejsen med Folkeskolen 15. – 20. juli. Rejs med fagfæller.

Rejs med Folkeskolen og fagfæller til Island. Reykjavik, vandfald, gejsere og svømmetur i Den Blå Lagune er med i programmet

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Islands natur er gold og barsk og samtidig fascinerende, levende og nærværende. I århundreder har islændingene levet side om side med aktive vulkaner, gejsere, vandfald og en boblende undergrund - og med Atlanterhavets rasen i deres baghave.

På denne rejse bor vi centralt i Reykjavik. Denne lille  "store" hovedstad, skal vi naturligvis  på rundtur i. Blandt andet besøger vi Nordens Hus, regeringsbygningen, domkirken, Hallgrims-kirken, koncerthuset tegnet af den danske arkitekt Henning Larsen og det unikke rådhus.

Også udflugt  til Den Gyldne Cirkel med Tingvellir-sletten og de to kontinentalpladers mødested, gejseren Stokkur  og vandfaldet Gullfoss .

En heldagsudflugt går til det sydlige Island med besøg ved vandfaldene Skogafoss og Seljalandsfossen. Ved sidstnævnte  kan vi gå bag om vandfaldet. Endvidere besøg ved et vulkancenter.

En badetur til Den Blå Lagune bringer os også til Atlanterhavskysten med et rigt fugleliv

Afrejse og pris:

15. til 20. juli.

Pris per person i dobbeltværelse er  9.645 kr.

Tillæg for enkeltværelse 1.740 kr.

Med i prisen:

Flyrejse Kastrup-Keflavik på Island tur/retur. Overnatninger  med morgenmad på Fosshotel Baron centralt i Reykjavik. Hele udflugtsprogrammet. Entré og håndklæde til Den Blå Lagune. Afslutningsmiddag. Lufthavnsskatter, afgifter og brændstoftillæg.

Information og bestilling:

Tilmelding. OurWorld, telefon  97 42 50 40 eller info@ourworld.dk