Oplev vidunderlige Vietnam

Læserrejse fra den smukke Halong-bugt i nord til det farverige ­Mekong-delta i syd 24. maj - 4. juni med Undervisere og Folkeskolen

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Vietnam kaldes ofte »det uspolerede Østen«. Landet har en smilende, venlig befolkning og en farverig historie. Rundrejsen begynder i hovedstaden Hanoi med de mange bygninger i fransk kolonistil. I Halong-bugten sejler vi mellem imponerende kalkstensøer i et eventyrligt skærgårdslandskab, der er beskyttet af Unesco. Herfra går turen mod syd til den moderne storby Ho Chi Minh City, Saigon. På Mekong-floden sejler vi til Can Tho og videre til Chau Doc ved den cambodjanske grænse, hvor vi oplever det farverige flydende marked.

I Hanoi og Saigon overnatter vi på gode turistklassehoteller, og i Mekong-deltaet bor vi på pragtfulde Victoriahoteller bygget i elegant fransk kolonistil.

Rejseterminen er 24. maj - 4. juni. Per person i dobbeltværelse: 14.990 kroner. Tillæg for enkeltværelse: 3.390 kroner.

Med i prisen: Flyrejse København-Hanoi og Saigon-København med Thai Airways via Bangkok. Indenrigsflyvning i Vietnam med Vietnam Airlines. Alle danske flyskatter og -afgifter. Transport, udflugter og entréer ifølge program. Indkvartering på gode turistklassehoteller. Morgenmad hver dag. Frokost dag 4 og 6. Middag dag 2, 3, 7, 8 og 9. Dansk rejseleder og engelsktalende lokalguide.

Rejsen bestilles hos Albatros Travel på telefon 3698 0000. Oplys rejsekode LR FS10. |