Eva Kløj Ebsen

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Det er med dyb sorg, personalet ved Fourfeldtskolen mandag den 18. maj har modtaget beskeden om Eva Kløj Ebsens alt for tidlige død. På denne lyse og klare forårsdag gik vi alle i stå og lidt i stykker. Selv om vi vidste, at Eva var blevet ramt af en alvorlig blødning i hjernen, håbede vi, at hun med sin stærke vilje ville rejse sig igen. Vi kendte Eva som den, der altid var parat til at tage et slagsmål. Men den sidste kamp kunne Eva ikke vinde.

Det er svært at fatte, at Eva ikke længere skal være en del af vores hverdag, for Eva var der altid. Med det gode humør, den ofte bramfri tone og det store pædagogiske og politiske engagement satte hun sit præg på Fourfeldtskolen. Hun var blandt elever, forældre og kolleger vellidt og respekteret for sin store grad af tilstedeværelse og ærlighed. Når Eva deltog, gjorde hun det fuldt ud. Og Eva deltog i meget - på skolen og privat. Hendes medleven og smittende begejstring kom til udtryk, hvad enten hun beskæftigede sig med undervisning, sport eller rejser. Og det er paradoksalt, at Evas meget aktive liv skulle slutte, netop som hun var vendt hjem fra en tur til Berlin.

Der bliver lidt mere stille på skolen, når Eva er væk. Men stilheden vil vi bruge til at mindes en god ven og kollega.

Vores dybe medfølelse går til Evas søn Kasper samt til Evas nærmeste familie.

Æret være Evas minde.

Personalet ved Fourfeldtskolen