Debat

Svar til Ole Gottliebsen

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Svar til Ole Gottliebsen

Jeg er glad for, at du, Ole Gottliebsen, som har sæde i en af de mange massørforeninger, reagerer på artiklen 'Massage i frikvarteret' (Folkeskolen nummer 13). Jeg vil gerne medgive dig, at man skal vide, hvad man gør, når man giver massage, og selvfølgelig skal det forsikringsmæssige være i orden. Begge dele er i skønneste orden. Når det er på plads, så håber jeg, artiklen kan være med til, at skoleledere og lærere kan se mulighederne i en udvidet personalepleje.

Når du er kommet dig over 'fagbladets manglende faglige bevidsthed', så prøv at se ideen og benyt chancen til at få dine medlemmer ind i folkeskolen. Det vil de og lærerne og dermed også eleverne blive glade for.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Jakob Buhrkall

Jægerspris

Powered by Labrador CMS