Tre nye i sekretariat

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Foto: Kirstine Theilgaard

Den 1. marts fik pædagogisk kontor i lærerforeningens sekretariat tilført ny arbejdskraft.

Jakob Munk Jensen kommer fra Albertslund, hvor han har været lærer og tillidsrepræsentant på Holsbjergskolen. Han har siddet i kredsstyrelsen i fire år og blandt andet arbejdet med kvalitetsudvikling og arbejdsmiljø.

Kai Frederiksen er lærer fra Århus, men for de fleste vil han være kendt som medlem af foreningens hovedstyrelse, hvor han blandt andet var næstformand i pædagogiske udvalg og formand for det tværgående udvalg om arbejdsmarked, undervisning og racisme. Han har blandt andet repræsenteret foreningen læseplansudvalget for de humanistiske fag og fremmedsprog og Undervisningsministeriets udvalg om informationsteknologi.

Thorsten Pedersen kommer fra en lærerstilling i Ballerup, hvor han som tillidsrepræsentant på Parkskolen har været med til at udvikle en lokal arbejdstidsmodel, som bygger på akkorder. Han var indtil ansættelsen i DLF formand for kredsstyrelsens pædagogiske udvalg, har været med i styrelsen i 18 år og i amtskredsstyrelsen i otte år.

De tre nye sagsbehandlere afløser konsulent Mette Klinte, som har orlov for at arbejde to år i Afrika, konsulent Kim Kristiansen, som er blevet leder på Nellerupgårdskolen i Gilleleje, og konsulent Turid Øregaard, som er blevet ansat i Københavns Lærerforening.