Der bliver ikke nogen efterforskning af, at udtræksfag er blevet oplyst lang tid før tid på Søndervangskolen i en lang årrække.
Der bliver ikke nogen efterforskning af, at udtræksfag er blevet oplyst lang tid før tid på Søndervangskolen i en lang årrække.

Ansat på nordjysk skole mistænkes for at krænke børn

I juni blev en ansat på en skole i Nørresundby varetægtsfængslet for at krænke flere skolebørn, skriver avis.

Publiceret

Ansat på nordjysk skole mistænkes for at krænke børnI juni blev en ansat på en skole i Nørresundby varetægtsfængslet for at krænke flere skolebørn, skriver avis.

En ansat på Gl. Lindholm Skole i Nørresundby er blevet sigtet og fængslet for blufærdighedskrænkelse af flere børn på skolen.

Det oplyser politikommissær Carsten Straszek fra Nordjyllands Politi til Nordjyske.

Politiet modtog en anmeldelse 14. juni om krænkelser af børn på skolen, og efter ti dages efterforskning blev den ansatte sigtet og varetægtsfængslet i et lukket grundlovsforhør 24. juni.

Carsten Straszek bekræfter over for Ritzau, at en ansat er sigtet og fængslet. Han oplyser, at den ansatte nægter sig skyldig, men politikommissæren vil ikke nærmere ind i detaljer om sagen.

Ledelsen på skolen fik oplysninger om den ansatte kort før sommerferien, bortviste vedkommende og overdrog sagen til politiet.

Gl. Lindholm Skole udsendte tirsdag - dagen inden skolestart - en orientering til forældre med børn på skolen, skriver Nordjyske, der har talt med skolelederen.

Powered by Labrador CMS