Inklusion
0   1

Konference om inkluderende læringsmiljø

Det er en styrke for inklusionen, når lærere arbejder sammen og bruger deres forskellige kompetencer i udviklingen af læringsmiljøet. Med co-teaching samarbejder lærere og speciallærere om at planlægge og gennemføre undervisningen i klassen. Hvis din skole overvejer at gå i gang med co-teaching, kan du nu komme på en konference, der giver inspiration til, hvordan I kan gøre det.

På konferencen kommer den internationalt anerkendte forsker og forfatter Marilyn Friend rundt om co-teachingens hvad, hvorfor, hvem, hvordan, hvor og hvornår.

Artiklen fortsætter under banneret

Konferencerne finder sted 25. april i Horsens og 26. april i Roskilde, hvor du kan høre om, hvordan co-teaching bidrager til et inkluderende læringsmiljø.

Se mere på dafolo.dk


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Specialpædagogiknetværket er for alle, der interesserer sig for eller arbejder med undervisning af børn og voksne med særlige behov. I samarbejde med Tidsskriftet specialpædagogik

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.939 andre er allerede tilmeldt