Klima
0   0

DMI vil gerne have lærer-input

Bruger du vejrdata i din naturfagsundervisning? Danmarks Meteorologiske Institut relancerede sidste år sin hjemmeside, som havde havde haft samme udtryk i mere end 20 år. "Det reagerede vores brugere af hjemmesiden kritisk på, og mange tog og har taget sig tid til at komme med forslag til forbedringer", siger DMI’s direktør Marianne Thyrring. DMI søger nu alle mulige typer af brugere til et nyt panel, der skal være med til at forbedre dmi.dk - herunder lærere, der bruger vejrdata og vejrviden i undervisningen.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Naturfagsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for naturfagene, dvs. natur/teknologi, biologi, geografi og fysik/kemi. I samarbejde med Danmarks fysik- og kemilærerforening, Biologforbundet og Geografforbundet.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.466 andre er allerede tilmeldt