Anmeldelse

Undersøg Kort

Undersøg Kort / Undersøg Vejret / Undersøg Vulkaner

Klik for at skrive manchettekst.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Geografforlaget laver som regel godt og gedigent håndværk, og forlagets nye tilbud til indskolingen skuffer bestemt ikke. Bøgerne er et pædagogisk gennemarbejdet materiale med et fantastisk layout, der gør dem yderst tillokkende for målgruppen. De små elever vil elske de flotte tegninger og billeder, man har valgt.

Fakta:

Titel: Undersøg Kort

Forfatter: Esther Larsen, Anne Larsen

ISBN: 9788777025846

Serie: Undersøg

Type: Bog

Forlag: Geografforlaget

Titel: Undersøg Vejret

Forfatter: Esther Larsen, Anne Larsen

ISBN: 9788777025877

Serie: Undersøg

Type: Bog

Forlag: Geografforlaget

Titel: Undersøg Vulkaner

Forfatter: Esther Larsen, Anne Larsen

ISBN: 9788777026232

Serie: Undersøg

Type: Bog

Forlag: Geografforlaget

Især bogen om kort er god, fordi den lægger op til mange varierede opgaver, som skal udføres i både teori og praksis.

Læring gennem leg er altid godt i indskolingen. Eleverne får brugt mange af deres sanser, hvilket gør, at de husker stoffet bedre. Opgaverne er særdeles konkrete, hvilket er vigtigt i den livsfase, de er i.

Lærerhåndbøgerne er spækket med relevante opgaver, som kan gøre undervisningen til en leg. Bagest i lærerhåndbøgerne er der op til tredive opgaver til hver bog, som er lige til at kopiere i det ønskede antal. Lærerhåndbøgerne sætter desuden underviseren godt ind i stoffet, også i forhold til Fælles Mål.

Materialet er fortrinligt til tværfagligt samarbejde og lægger op til samtale, fordybelse og ikke mindst eksperimenter. I forhold til dansk styrker det elevens faglige læsning. Andre fag, såsom matematik, religion og billedkunst, bliver også tilgodeset. Der er en god progression i materialet.

Jeg kan derfor varmt anbefale materialet til kolleger, som underviser i natur/teknik i indskolingen.