Mat chat debat

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Alle lærere nød solen torsdag eftermiddag. Undtagen John, Karen, Anders og Stig. De var til chat om arbejdstidsdebat. Torsdag i sidste uge slog DLF dørene op for en arbejdstidsdebat på nettet. I en time kunne alle lærere logge på og afkræve formanden svar på alt, der vedrører en ny arbejdstidsaftale. Timen på chatten udviklede sig til en virtuel samtale mellem John TR og formanden. John TR prøvede at få svar på alle de spørgsmål, han møder fra lærerne. Han luftede blandt andet mange læreres frustrationer over, at der mangler konkrete forslag til, hvordan en ny arbejdstidsaftale skal se ud. Anders Bondo Christensen forklarede, at det vigtigste lige nu er at skabe rammer, der understøtter lærernes professionalisme.

Stig Andersen kunne også forsikre Karen Lottrup om, at der også i en ny arbejdstidsaftale ikke vil ske ændringer af opfattelsen af skolebibliotekarernes arbejde.

Se hele arbejdstidsdebatten på www.dlf.org