Virtuel skole

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Forestil dig at undervise i engelsk. London er månedens emne. Du tager klassen med ned i vr-rummet. Her kan klassen i 'vr-mode' fornemme Londons hektiske stemning. Du vil måske vise din klasse St. Pauls Cathedral og lade dine elever høre, mærke og måske lugte det storslåede bygningsværk. Dine elever behøver ikke at følges med dig, de må gerne selv gå rundt i byen - de skal jo have mulighed for at lære at orientere sig i en storby.

Forestil dig at undervise i romersk historie i 8. klasse. Som supplement til de utallige ruiner har mulighed for at koble jer på en vr-udflugt over Nettet. Dine elever arbejder sammen med en klasse fra Frankrig omkring emnet 'mad fra romertiden'. Eleverne får blandt andet mulighed for at smage og lugte de kulinariske kreationer, venskabsklassen serverer.