Aage Dall

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Pensioneret overlærer Aage Dall, kreds 22, Lyngby, er sovet stille ind.

Aage Dall havde et langt og rigt lærerliv. Hans fagpolitiske interesse førte ham i bestyrelsen i kreds 22 først i 60'erne, og hele sit liv brændte han for at gøre lærernes vilkår så gode som muligt. Han var flittig og omhyggelig i sit arbejde og en strålende debattør med engagerede indlæg.

Aage Dall var i sin aktive lærertid i mange år kongresdelegeret for sin kreds og blev efter sin pensionering delegeret for fraktion 4. Som kongresdelegeret var han en skarp og retfærdighedssøgende taler, som altid havde medlemmernes tarv for øje. Han var en ordets mester.

Han var altid lærernes talsmand i alle forsamlinger, og hans hjerte bankede for Danmarks Lærerforening, hvor han havde et livslangt engagement. Han var fremsynet og sprudlende i sin væremåde, og han forsøgte altid at formidle glæden til alle. Han var et festmenneske, som med sine hurtige replikker kunne holde en forsamling i ånde.

Vore tanker går til hans kone Inger og hans familie.

På vegne af de delegerede fra fraktion 4

Bent Skovlund og Neel Eriksen