Bjarne Mogensen

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Søndag den 16. marts 2003 fik vi den chokerende meddelelse, at vores kollega, Bjarne Mogensen, pludselig var død af et hjertestop - kun 56 år. På en tur i skoven med hunden faldt Bjarne om uden varsel.

Bjarne og hans kone, Hanne, flyttede i 1999 fra Nørrebro til Allindemaglevej på Midtsjælland i et idyllisk hus midt i naturen, hvor Bjarne holdt meget af at bo. Bjarne gav også udtryk for, at det var der, de ville bo, når de en dag gik på pension. I august 1999 begyndte Bjarne på Allindelille Skole med cirka 130 børn - en helt anden verden end den store byskole, hvor han kom fra. Vi lærte Bjarne at kende som en lærer med stor erfaring og med et hjerte, som bankede for de børn, der på en eller anden måde havde det svært. Bjarne var altid parat til at gå ind i de opgaver, der var brug for. Hurtigt faldt Bjarne til på skolen - både blandt børnene, forældrene, kollegerne og i lokalområdet.

Bjarne havde en god kontakt til børnene, og de var glade for ham. Over for de voksne havde Bjarne altid en lun bemærkning, når der var brug for det. Bjarnes pludselige død har berørt os alle meget. Vore tanker går nu til Hanne og resten af familien.

Æret være Bjarnes minde.

Kolleger ved Allindelille Skole