Ordblind/læsesvag
0   281

Læs med ørerne

Som ordblind er det blevet lettere at komme igennem tilværelsen, fordi der er hjælp at hente via den elektroniske udvikling. På netbibliotekerne E17 og Klo kan ordblinde elever låne lydbøger. E17 har både fag- og skønlitteratur. For at få adgang til E17 skal man være medlem af Nota, Nationalbibliotek for mennesker med læsevanskeligheder. Medlemskab kræver et dokumenteret syns- eller læsehandicap. Hos Klo kan man låne fagbøger og uddannelsesmateriale som lydbøger, og Klo kan også indlæse bøger efter ønske. For at blive indmeldt hos Klo skal man afgive en tro og love-erklæring på, at man er ordblind.

Læs mere på e17.dk og klo.dk

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Specialpædagogiknetværket er for alle, der interesserer sig for eller arbejder med undervisning af børn og voksne med særlige behov. I samarbejde med Tidsskriftet specialpædagogik

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
2.280 andre er allerede tilmeldt