Debat

Hvem er bedst?

Om respons på ansøgninger.

Offentliggjort Sidst opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Jeg har sammelignet de afslag, jeg har fået på mine jobansøgninger, og  jeg mest imponeret over de svar, jeg har fået fra private skoler og erhvervsmarkedet. I afslagene er der på en positiv og konstruktiv måde taget stilling til mine kompetencer i forhold til den opslåede stilling. Det giver mig en respons, som jeg kan bruge og efterlader et indtryk af, at min ansøgning er blevet behandlet omhyggeligt og seriøst . Det betyder også, at jeg en anden gang vil søge på et stillingsopslag fra de pågældende skoler/virksomheder.

De private skoler er især gode til at invitere ansøgerne og fortælle om skolen og dens værdigrundlag. Det er ikke altid tilfældet i folkeskolen, desværre! 

Dette er ikke en kritik af folkeskolens procedure generelt, der findes også undtagelser, men hvad kan jeg bruge standardsvarene til, som bare nævner, at stillingen er givet til anden ansøger, og at der var så og så mange ansøgere? 

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget