Anmeldelse Pædagogik
0   232

Cirkusprinsessen

Fakta<p>Forfatter: Jeanette Grønfeld</p><br /><p>ISBN: 87-991370</p><br /><p>85 kroner, 55 sider</p><br /><p>Forlag: Jeanette Grønfeld</p>

Lille letlæsningsbog om Sine, der drømmer om at være cirkusprinsesse. Hun er rigtig god til at stå og gå på hænder og gør det helst hele tiden. Det er ikke alle, der synes om det. Hendes forældre er noget trætte af altid at se hende med benene i vejret, og hendes klassekammerater mobber hende meget voldsomt. Også så voldsomt, at det næsten virker utroværdigt, at ingen voksne griber ind. Men Sine sætter dem selv på plads, og på sin egen facon formidler hun også varme og venskaber hjemme på villavejen.

Artiklen fortsætter under banneret

En varm lille historie, der nok skal fascinere de otte-tiårige. Bogen er sat med store, letlæselige typer, og teksten suppleres af sort-hvide stregtegninger, næsten vignetter.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Netværket for danskundervisning er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Dansklærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
3.516 andre er allerede tilmeldt