Buster filmfestival

Fra d. 26. september til d. 9. oktober.

Regler for arrangementskalenderen

Arrangementskalenderen på folkeskolen.dk er et gratis tilbud om at præsentere arrangementer fra Danmarks Lærerforening og DLF's kredse, de faglige foreninger for lærere samt andre arrangementer målrettet lærere, skoleledere, børnehaveklasseledere og vejledere/konsulenter i sektoren, hvis disse arrangementer har en deltagerpris på max. 1000 kr. Har du et arrangement, du ønsker optaget i kalenderen, kan du indsende det på email til folkeskolen@folkeskolen.dk - husk at anføre tid, sted, pris, dagsorden/emne samt kontaktinfo/link Ved andre arrangementer henvises til muligheden for at annoncere.

Mere end 170 nye børne- og ungdomsfilm fra alle verdenshjørner kan opleves på det store lærred, når BUSTER Filmfestival viser kvalitetsfilm til børn i alle aldre fra d. 26. september – 9. oktober. BUSTER viser film for alle klassetrin (indskoling, mellemtrin og udskoling), og til alle filmene medfølger et skræddersyet undervisningsmateriale, der passer til de enkelte fag/undervisningsforløb.

På buster.dk er der mulighed for at gå på opdagelse i vores store program, hvor vi i år også har fokus på en række særlige temaer:

Kærlighed til naturen, store sanseoplevelser, kampen for børns frihed m.m. På årets festival byder vi også på et skarpt udvalg af de allerbedste nye film fra Norden: Grønland, Finland, Sverige, Norge, Island og Færørerne. På BUSTER får klassen mulighed for at opleve et udvalg af de mest kendte børne- og ungdomsbøger, men fortalt i levende billeder på det store lærred - se her.

BUSTERs store skoleprogram med film og særlige events kan opleves i en række københavnske biografer: Cinemateket, Grand Teatret, Empire Bio og CinemaxX Fisketorvet samt på en række særlige venues rundt omkring i København. Pris pr. billet er 20 kr. Billetbestillingen foregår på buster.dk. Her finder I også en kalender, der giver overblik over alle visningerne.

Der bliver løbende tilføjet film og events til årets festivalprogram.

Powered by Labrador CMS