0   167

Positiv evaluering af studietur

Hovedstyrelsen har netop været på studietur til Paris og Bruxelles. Og det har rigeligt været pengene værd. Det var den klare tilbagemelding hele vejen rundt, da man evaluerede besøgene i OECD, EU-Kommission og -Parlament, i Unesco og i den internationale lærerorganisations hovedkvarter.

Henrik Billehøj fremhævede som flere andre, at DLF fremover skal inddrage det internationale meget mere i arbejdet: 'Vi har været rimeligt gode til det, når vi har set på kvalitet. Men løn- og arbejdsvilkår præges i mindst lige så høj grad af internationale forhold. Derfor er det godt, at vi nu har et fælles udgangspunkt', sagde han.

Artiklen fortsætter under banneret

Astrid Schjødt Pedersen var imponeret over, at det var lykkedes at få aftaler med så mange centralt placerede personer. Det viser noget om den respekt, der står om DLF's internationale arbejde, mente hun.

Palle Rom sammenlignede studieturen med folkeskolens pædagogiske arbejde: 'På samme måde som eleverne for alvor får noget ud af undervisningen, når de kommer uden for skolen og ser, hvordan virkeligheden hænger sammen, har vi lært en masse om OECD og EU ved at mødes med politikere og ansatte på stedet'.

Hovedstyrelsens medlemmer var enige om, at den afgørende test bliver at vise, at de kan bruge og videreudvikle den grundviden og indsigt, hovedstyrelsen har fået på studieturen.

Folkeskolenbringer senere artikler om studiebesøgenes indhold.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet