HistorieLab inviterer til en dag med oplæg og workshops, hvor du kan få konkret indblik i, hvordan man bruger sit nærområde i historieundervisningen.

Gratis konference om at bruge dit nærområde i historieundervisningen

Hvordan bruger du nærområdet som læremiddel? Hvordan gør du dine elever historieskabende? Hvad er augmented reality i historiefaget?

Publiceret Senest opdateret

Augmented reality

kombinerer data fra den fysiskeverden med virtuelle data, for eksempel grafik og lyd. AR kendesikke mindst fra Pokemon Go-spillet, hvor man via smartphonens gpsog kamera kan fange pokemoner på konkrete steder i den virkeligeverden.

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Historien er overalt, også lige der, hvor vi bor. Men måske er den ikke umiddelbart så synlig, og hvordan får man den så lige omsat til engagerende og inddragende undervisning? Det sætter videncentret HistorieLabs gratis konference 'Historien står for døren' fokus på den 7. februar på UC Lillebæklt i Jelling. Konferencen byder undervisere og pædagoger på oplæg og workshops med bud på, hvordan man bruger den nære historie i det daglige arbejde.  

Udover oplæg af blandt andet forfatter Jens Blendstrup, byder dagen på workshops om blandt andet Augmented reality i historiefaget, udeskoledidaktik i historiefaget og forestillingsverden og tænkemåder i gamle dage.   Læs mere her:

Læs mere

Program og tilmelding